YKSINÄISYYS

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

On yksinäisyys täyttänyt elämäni sisältäni,
vaikka ympärilläni olisi ihmisiä,
silti olen yksin.
Tunne on vain sisälläni aivan,
kuin jotain puuttuisi sietä ja tiedän
kyllä mikä sieltä puuttuu: Sinä,
joka täytit ennen sydämeni riemulla
ja sait silmäni loistamaan.
Nyt on rinnallasi toinen,
joka saa nauttia hellistä halauksista,
kiihkeistä huulistasi ja lämpimistä sanoitasi.
Olen yksin ja ilman sinua, rakas!
Tiesin, etten saisi rakastua sinuun,
mutta silti annoin sen tapahtua ja
nyt saan katua sitä sydän särkyneenä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot