ONNENKYYNEL

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

Onnenkyynel vieri poskelleni,
tunnen kuinka ilo täyttää
sydämeni ja sieleuni.
Itken, mutta en itke surusta,
vaan ilosta.
Sinä yksin saat minut
tuntemaan itseni kokonaiseksi,
halutuksi ja rakastetuksi naiseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot