SÄRKYNYT OON

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

On särkynyt sydän ainoain,
ja yhä kidutusta päisvästä toiseen.
Saan nähdä sinut,
mutta en voi koskettaa, puhua kanssasi.
Olen sinulle pelkkää ilmaa,
aivan kuin olisin spitaalinen.
Nään sinut menevän uuden
rakkauden luo ja
se satuttaa minua vielä enemmän.
En saa sinua mielestäni,
vaikka kuinka yritän.
Olet syvällä sielussani ja sydämessäni
ja sen takia on vaikeaa sada sinua
pois minusta.
On vain särkynty sydän jäljellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot