LINTUNEN

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

Siivin keein lentää lintunen
yli kahden ihmisen.
Samoin tuntee kaksi sydäntä,
kun ne lähenevät toisiaan.
On Herra päättänyt luodessaan niin,
mutta samalla vaikeuttanut
niiden sydänten rakastumista toisiinsa.
Aivan kuin kokeillessaan heidän
kuuluvan toisilleen,
ja siten varmistaen niiden
ikuisen rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot