YKSIN

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

Elämäni on tyhjä,
kun rakkaus siitä lähtenyt on.
Ei jäänyt jäljelle kuin kylmyys
ja loputon arki, tyhjä kuori vain.
Yksin vaellan läpi kymän maailman
ja poissa on ystävä rakas ja läheinen.
En uskonut sattuvan sen näin,
kun sinuun rakastuin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot