YSTÄVÄLLENI

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

Kun katsoit minua,
tajusin miten tärkeä olet minulle.
Sinä sait sydämeni laulamaan
ja mieleni iloiseksi.
Tunsin, kuinka lämpö täytti minut
ja silmäni sait loistamaan.
Sinä yksin sait minut tuntemaan
niin pelkällä katseellasi.
Sinä yksin, rakas ystäväni!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnustus

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot