JOUTSEN

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

Lentää ajatus lailla valkoisen höyhenen,
kuin se olisi höyhen joutsenen,
joka lentää yli maitten ja merten.
Myös rakkaus leijuu ilmassa,
kuin sen valkoisen joutsenen höyhenen.
Kenen ikkunaan se koputtaa,
ja saako rakkaus myötävän vastauksen?
Ei voi sitä tietää ihminen,
milloin oikea rakkaus löytää
tiensä sen oikean ikkunan taa.
Joutsenkin lentää aikansa
ja etsii sielunkumppaniaan,
jonka kanssa jakaa lopun elämäänsä.
Lentäen yhdessä kohti taivaan sineen
nuo kaksi rakastunutta joutsenta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot