Ratkaisu

Runoilija Alppivuokko

Pimeyden
saartaessa minut


valo
päätti

puolestani
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

niukasta ilmaisusta huolimatta monimielinen, hieno.
Hyvin kävi : )
Voih... kerrassaan upea ja pysäyttävä. Syvällinen.

Mielenkiintoinen runo...jättää miettimään mikä valo... hyvä.
 
Tässä oli jotakin positiivista. Asennetta. Vai valoko se auttoi. Sama se.
Syvällinen ja hienosti toteutettu pikku runo.
Oivallusrunoutta pimeyden ja valon olemuksesta..
Valonnäkijänä tykkään lopetuksesta.. Ei aina tarvitse tyhjentää sanaista arkkua kertoakseen paljon..
Ihana valo! Onneksi se aina tulee.
Aivan ihana, toivottavasti... siis se valo... ja tietysti Runo!
Valoa kansalle ja kansain vaelluksille ja sielun vaellukselle.
Voimakasta, lohdullista kerrontaa.
Loistavaa. :)
Aiemminkin tämän lukenut ja nyt laitettava oma puumerkkini runoosi : Hyvä ratkaisu !
Kaunis runo
lyhyesti kaunis!
Ihanan toiveikas runo ja kaunis. :)
Valoisa
Herätti monia ajatuksia. Runosi voisi tulkita monin tavoin. Kaunis ajatus pimeyden käääntymisestä valoksi.
Näin kävi itsellenikin. Lohdullinen, runollinen lause.
 

Käyttäjän kaikki runot