ajatelma

Runoilija Alppivuokko

Jos kauniilla valheella on mahdollisuuksia
muodostua meissä näkymättömäksi todeksi

samoin kuin maailmamme näkyvästi
rakkaudettomaksi totuudeksi
rakkaudesta

miten kauan kukaan voi
murtumatta elää niiden varassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea !
Ahdistavan hyvä.
Ajatelma on kuvitelma ja päinvastoin.
Viisas ja hyvä ajatelma.
Ehkäpä elämä onkin tosi (vasta) silloin kun se on todellista tositeevee -elämää. Ajatelmaa hämmentäessään hämmentyessään pianpa käy lukijan polku pyörällä päästään !
Ehkäpä elämä onkin tosi (vasta) silloin kun se on todellista tositeevee -elämää. Ajatelmaa hämmentäessään hämmentyessään pianpa käy lukijan polku pyörällä päästään !
Kaunis, hieno runo.
Tämä on ihan Huippu!
Muuta en osaakaan sanoa, kuin Kiitos !
 

Käyttäjän kaikki runot