*

Runoilija Alppivuokko


Syksyyn viilenneet illat
kaukana kulkee hän
jota kaipaan


kurkien lähtöhuudot
vain ikävääni
saattelevat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa runoutta ja todella kuin syksy huutaa ikävää..kaipaus kuin kurkien lähtevien
Surullisen kaunis runo. Kaipaus vahvana läsnä. 
Katselin juuri eilen kurkiauraa, kuunnellen
jäähyväistorvien soittoa taivaalla. 
Jättää värisyttävän olon, kuin jokin olisi
lopullisesti ohi. Elämä jatkuu,
kaikesta huolimatta
 
Haikeutta sanoissasi, tuota kurkien lähtöhuutoa odottelen
Haikean kaihoisaa kaipausta on runossasi.
Kaunis syysruno
Kaihoisa runo, maisemakuva.
Voimakas tunteisiin koskettava runo. Muu on poissa, on tunelma ihmisen sisällä, kun kaipaus syväksi tule muuttolintujen myötä. Toisaalta kurjet saattelevat ikävää.
Haikean kaunis tunnelma runossasi..
Haikean kaunis on.
Syksyistä haikeaa kaipausta.
 

Käyttäjän kaikki runot