Sanojen jälkeen

Runoilija Alppivuokko

Rakkauden voima
on kätketty


siihen kaikkeen
mikä jää sanomatta


antaessaan tilaa
tekojen suloisimmille

kukille
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin sanailtu :) Teoissahan se rakkaus mitataan, loppujen lopuksi.
Kaunista kerrontaa, viisasta ajattelua
Näpsäkästi ja nätisti runoiltu.

Kaunis, hyvä runo...sanoja ja tekoja, molempia olisi hyvä olla.
 
Viisaita sanoja.
Kaunis, suloinen runo.
Ah, Rakkaus.
Mitä moninaisemmat ovat Rakkauden tiet, sävyt ja vahvuudet.
Tässä tiivistät Rakkauden Hyvin Kauniiksi Kukaksi.
Tämä on ihmiselle joka puhuu vähän mutta tekee paljon.
Hyvä oivallus ja niin totta, ihmisikä ei tahdo riittää kätkön löytämiseen.
Hieno.
Upea!
Kaunis runo
 

Käyttäjän kaikki runot