*

Runoilija Alppivuokko

Olemisen kipu

huutomerkki
elämän pituisessa lauseessa


jota emme saa
poistetuksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyesti paljon runosi on.
Viisas runo, niin kauan kun elämääkin, on olemisen kipuakin.
Muutamalla sanalla kerrottu paljon
Tiivistetty hienous.
Omaperäinen, osuva vertaus.
Upea, pidän kovasti tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot