Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä en enää jaksa
taas uusi tahra!

kun ei enää innosta
tätä kaikkea taas siivota

arvaa paljon kiinnostaa
onko päällä puhdas paita

enkä todellakaan vaihda
näitä vitun lakanoita!

toisaalta jos sänkyni petaisin
olisi yksi asia, joka ei olisi sekaisin..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot