Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olet niin pieni että
kylpyyn riittää desi vettä

teepussi tyynyksi
nenäliina peitoksi

saippuakoteloon saan sinut peitellä
matti pussista unihiekan heitellä

silmät pienet kiinni laita
sillä nyt on jo unen aika

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas siinä vasta suloinen runo :) hymyilyttämään pisti.

 

Käyttäjän kaikki runot