Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

paha olo vain voimistuu
tuskin tänäänkään mikään onnistuu

mun elämässä ei ole mitään varmaa
paitsi se että päälle sataa pahaa karmaa

miksi ihmeessä olen tän ansainnut
en keksi, vaikka kauan olen arvaillut

välillä kaikki on yhtä riivausta
24/7 pään sisäistä piinausta

vähemmästäkin muuttuu tosikoksi
kun koko elämä - yksi iso paradoksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot