Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos tunsit, ehkä arvuuttelitkin
syitä miksi öitä itkin

pää pieni kun enää ei kestä
suovalla yrittää terveeksi pestä

kysymysmerkit toistensa silmissä näki
hiljaisessa sateessa saattoväki

kertomatta jätin salaisuuden
nyt jaan sen kanssa ikuisuuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tästä. Loppusointujen kanssa on helppo mennä vikaan, tehdä runosta lorumainen, mutta tässä se on vältetty. Jes.

 

Käyttäjän kaikki runot