Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuli keväitä ja kesiä
talvia ja syksyjä

päivät piteni ja lyheni
eloni hitaasti eteni

tavallaan totuinkin elämään näin
kanssa yksinäisyyden, sylikkäin

mietin:

jääkö ainiaaksi kyynisyys
petikaveriksi yksinäisyys

ja vaikka sataisi kymmenenkin ensilunta
näenköhän yhä susta mä unta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot