Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oikein tarkkaan katsoo
tietäen mitä tahtoo

näkee harvoin sen joka kelpaisi
vaatimuslistaan kun vertaisi

taas takaisin todellisuuteen
kattauksen taas yhdelle teen

sillä kaikilla on lista
oliko omani liian tiukka?

no hiukka!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot