Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päähäni tuli pimeys

korkkasin pimeän pullon

join mustaa mustissa

surupukuni

ei täällä mikään ole valkea

vain kalma

on kalpea

tulkoon suurta
tulkoon pientä

en jaksa olla haikea

mutta aina

elämä

ah niin vaikea!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot