Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en pidä kotona valoja päällä
vain minä olen kotona täällä

en uskalla toivoa ketään
yksin täällä pimeässä lepään

olisi kyllä hauska päivästään kertoa

jakaa asiat pienet
laskea keitosta sienet

merkitä jotakin jollekin

olla toiselle tärkeä
yhdessä tässä ois enemmän järkeä

mutta jos liikaa unelmiin eksyy
yksin totuuteen herätessä pettyy

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot