Nimetön

Runoilija dysleksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2020 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

osaan olla fiksu, kaunis ja hauska
olet optimisti etkä tunne tätä tapausta

vaikka antaisit kaikkesi ei se tule riittämään
uhrauksistas en sua koskaan tule kiittämään

vilpittömästi jaksaisit huoleni kuunnella
nöyrästi himoni tyydyttää tunteella

muutaman tovin osaisin nauttia hetkessä
kaiken alla olen kuitenkin pimeydessä

saattaisit pitää minusta paljonkin
mutta lopulta tekisin tästä helvetin

toivon sulle vain kaikkea parasta
siksi pyydän: älä koskaan minua rakasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huuh. mieletöntä tekstiä. ei mieltä.

 

Käyttäjän kaikki runot