Outs

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 
ihmettelen sanojasi

maistellen jo ajatuksillani lämmintä ihoasi

uskallanko
katsoa silmiin kysyvästi
juoksematta pakoon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa kokeilla, karkuun lähteminen on viimeinen vaihtoehto ;)
No katsotaan kuinka siinä käy :-)
Son siiheen laihin, että mie lähtisin heti paikala häntä koipien välissä käpälämäkheen.

Joo, niin se vain on.
 

Käyttäjän kaikki runot