HÄIRITSEE

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 
surisee mielessä
korvan takana
 
tönii ajatuksia
avaruudessa
 
istuu portaalle
viereen
 
huutaa kuusiaidan
latvasta
 
tuijottaa kuusta
takaisin
 
ja
nauraa
 
etkö vieläkään
ymmärrä?
 
painaa sitä nappia
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, aina ei ymmärrä kaikkea, mutta rakkaus on tärkeintä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot