Unelma

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 

saisinpa elää
kuin oikea ihminen
 
rakastaa
saada vastarakkautta

riidellä 
tehdä sovintoa

nukkua hymy huulilla
lämmin iho selkää vasten

riittää 
olla riittävä 

oppia itsensä 
opetella toista ihmistä

olla melkein ehjä
voimakas



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollainen unelma olisi hyvä olla aivan kaikilla.
Mainion vilpitön toivomus aidosta ihmisläheisyydestä. Ja profiilitekstisi on erinomaisen oivallinen!
Kiitos ;)
Unelma joka voi myös toteutua . Hyvää syntymäpäivää 
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot