Joku muu

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 

Olin joku muu, jota sinä rakastit.
Nyt minä hukassa, en rakasta itseäni, etkä sinäkään.
Mutta jos huomenna alkaisinkin olla minä, rakastuisitko minuun uudelleen?
Rakastuisinko minä?

3.9.2012

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tottakai rakastuin, mutta sinusta ei ota kukaan mitään selvää :(

 

Käyttäjän kaikki runot