Muistojen maisema

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 

Pihatietä pitkin kulkevat riihen taakse.
Vesi pärskyen puroa pitkin pulisevat rantaan.
Kikattaen juoksevat rantapellonviertä takaisin pihaan.
Navetan ajosillalta irvistävät
kadoten ylisille heinien sekaan.

Aittojen välissä pidättävät hengitystä,
ettei kukaan kuulisi,
miten rymistelevät isonkiven ylitse,
kuopan taitse, tupaan kumisaappaat lentäen
kakko varkaisiin.
Muori leipoo!

Takaovesta hiipivät traktoriin,
kääntävät ratista ja pärisevät.
Leikkuupuimurin päältä näkevät,
koska on aika juosta pakoon
askareita
pitkin askelin riihen taakse piiloon aikuisilta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuljin runominäsi kanssa muistojesi polkuja.
Elävästi ja kauniisti kuvattu.
Mukavaa syntymäpäivää.

Minullakin on tuota samaa maisemaa muistoissa. Sama meininki. Vapaiden ja onnellisten vekarojen muistoja. Kiitos muistutuksesta.

Hyvää tekstiä
 

Käyttäjän kaikki runot