sattuu

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 
luulin että tottuisin siihen
kipuun 
kun olet luvallani muualla
kipuun 
kun haluaisin olla ainut
kipuun 
kun haluan sinut omistaa
kipuun
jota mustasukkaisuudeksi kutsutaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä sydämestä, aika parantaa, tai täytyy palata takaisin yhteen <3
hmm... eipä tässä erotukkaan olla...ei liity eroon tämä
 
Anteeksi, en taaskaan tajunnut, ei ole ihme.
noo.. meillä on "erilainen" ihmissuhdekuvio normaaliin verrattuna
 

Käyttäjän kaikki runot