Ei jaksa

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 

En jaksa hymyillä puhelimessa,
en kuule kaikkia kysymyksiä,
yritän pysyä kasassa tämän hetken
ja seuraavan.

Hymynaamio kasvoilla jaksan kuunnella,
vielä hetki ja saan unohtaa,
pysyn kasassa tämän hetken
ja seuraavan.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elävän tunnelman loit runollasi.

Hyvä, pidin:)

väsymys ja turhautuneisuus paistavat läpi hienosta runostasi

Runon välittämä tunne tuttu.

 

Käyttäjän kaikki runot