Onni

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 

Näin auringon
varpaat
sinisen veden
aallot
kädet
kuohut takanani
onnellisen hymyni
altaan pohjan heijastumassa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesän muistoja
paperilla
aurinkoista ja valoisaa

 

Käyttäjän kaikki runot