Viesti

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 

Näppäilen viestin sinulle.
Innoissani odotan soittoasi.
Et osaa tekstata.
Soitat aina takaisin, aina, aina …
Itku tulee…

Taivaassa ei ole puhelimia.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan kaunis on runosi tunnelma ... Hyvää syntymäpäivää sinulle ...

Herkistävän Hieno.

... niin... ja aivan unohdin:

Sydänlämpöiset Syntymäpäiväonnittelut.

Liikuttavan kaunis ja puhutteleva.
Onnea syntymäpäivänäsi.

Surullisen kaunis.

Liikuttavaa tekstiä :'(

 

Käyttäjän kaikki runot