Aamut

Runoilija MIE TAAS

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 11:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1969

"Epäonnistuminen on tapahtuma, ei henkilö!"
 

Elämä on loppunut, ohi mennyt.
Ja kuitenkin se jatkuu päivästä toiseen
samana harmaana tasaisena päivien jonona
päivästä päivään.
Onko se rohkeutta vai pelkuruutta
avata silmät aamu toisensa jälkeen?

Selite: 
kirjoitettu 15.11.08
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitaa olla ihan normaalia..
 

Käyttäjän kaikki runot