Kuuroille korville on turha kertoa viisaita sanoja

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Äiti sanoi, että rikot vielä sydämesi.
Mustahiuksinen tyttö ei kuitenkaan välitä äidin viisaista sanoista, vaan rikkoo itsensä pieniin palasiin.
Aina uudelleen ja uudelleen vielä pienempii paloihin.
Eikä lopulta kukaan pysty korjaamaan mikrosiruiksi hajonnutta sydäntä.

Ja niin, mustahiuksinen tyttö kulkee ilman sydäntä.
Täyttäen kohdan kylmällä kivellä, joka ei lämmitä.
Eikä silloin, äidin vieraat sanat enää auta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot