Haluan olla siellä missä sinäkin

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Kylmänä jouluaattoiltana
sinä sytytit sydämeeni valon.

Valo,
joka lämmittää niin että, se luo hymyn kasvoille
joka lämmittää niin että, kaikki katkeruus katoaa
joka lämmittää niin että, kaipaan sinua aina vain enemmän.

Kylmänä jouluaattoyönä,
tule edes unissa luokseni.

Selite: 
Pikkuhiljaa alan itsekkin käsittämään, kuinka syvä tämä kuilu on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea ja kaunis runo...

Hyvää joulua! :)

Ensimmäinen ja viimeinen rivi sanovat kaiken. Osuu.

 

Käyttäjän kaikki runot