Muru hei...

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Haluaisin sulaa kylkeesi kiinni.
Tahtoisin liimata kätesi lanteilleni.
Nukkua vierelläsi jokaikinen yö.

Koska jokainen hetki, kun olet poissa
kaipaan sinua, ääntäsi joka nauraa kanssani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana <3

Ps. Rakkausrunoja tuoreita. Käyhän katselemassa

Hieno runo rakkaudesta, läheisyydestä ja kaipauksesta

Ihana <3

Ps. Rakkausrunoja tuoreita. Käyhän katselemassa

Hieno runo rakkaudesta, läheisyydestä ja kaipauksesta

 

Käyttäjän kaikki runot