Ei esitystä

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Pieni hetki

Hiljaa katse hiipii pois näyttämöltä
Varjoni katoaa muiden varjojen joukkoon
Ja tarjolla on tuhkaa ja viiniä
Ja tuhkaa ja viiniä

Kauas painuu menneisyys
Tulevaisuus katsoo ylempää
Ja siellä tuhka pöllyää silmiin
Ja viini kaatuu maahan

Taivas paikallaan
Maa jalkojeni alla
Otan tukea varjostasi
Ja tuhka ja viini katoaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot