Harhaa

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Sinisenä aamuna herään
kalpeana kuihtuu maailma ulkona
olen yhtä sen kanssa.
Ei tässä elämässä kukaan ole oikeasti onnellinen.
Ja valehtelen näin itselleni
kerään kaiken rohkeuteni
ja avaan oven kankealle illalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot