Itsekäs ja liian optimistinen

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Onko minulla oikeutta rakastua sinuun?
Tiedämme molemmat, että olen lähdössä.
Välimatka luoksesi kasvaa liian suureksi.

Onko edes oikein toivoa sinulta samaa?
Että olisit minua odottamassa.
Että seisoisit ovellani.

Koska minuun sattuu jo nyt.
Vaikka vielä olemmekin tässä.
Haluan olla itsekäs ja liian optimistinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot