Haluan ympyrämme sulkeutuvan

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

En uskonut, että tämä jatkuisi jälleen.
Kuin kissa kuumaa puuroa kiertäen, me kaksi
toisiamme vuoroin viettelemme.
Vuoroin haavoittuneina maassa makaamme särkynein toivein ja sydämin.
Pyörimme ympyrää väärään suuntaan, etsimme oikeaa aikaa, löytämättä punaista lankaa.

Mahdottomuus kaatuu päälleni, tiedän että katsot vain vierestä omaa kamppailuani.
Ja samoin teen sinulle.
Ja yhä uudelleen ja uudelleen, toisiamme viiltelemme sydämiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

OIh..mitä rakkauden on-off tuskaa... Runossasi on elettyä elämää ja tunnetta.

ah love it. Kuvaa niin hyvin tämänhetkistä tilannettani : )

OIh..mitä rakkauden on-off tuskaa... Runossasi on elettyä elämää ja tunnetta.

ah love it. Kuvaa niin hyvin tämänhetkistä tilannettani : )

 

Käyttäjän kaikki runot