Ei enää

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 
Ei miestä ahkeraa enää pellolla näy
Ei verstaassakaan enää pauke käy

Ei enää kädet metsästäjän asettaan nosta
Ei kädet kalastajan ota saalistaan verkosta

Niin loppui aherrus maallinen
Kun hiljeni sydän tuo kultainen 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa rakkaan poismenosta, suru voi olla kaunistakin <3
Kiitos <3
Otan osaa.
Kiitos
Kaunis !

Otan osaa...
 

Käyttäjän kaikki runot