Real Love

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 

Kerran sen tunsin
mutta miksi näin myöhään sen tajusin?

Jos kerran vielä
kokea saisin
sen kosketukses lempeän
joka jalkani alta vei

Ja katsees sen kiihkeän
joka perhoset lentoon mahassani sai

Jos vain kerran vielä
sen tunteen
omakseni saisin

Tuon tunteen todellisen rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot