Tunne kun

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 

Miljoonia muurahaisia kävelee iholla ja polttaa sitä

Kuumuus korventaa silmiä

Nivelet ovat tulessa

Lihakset eivät tottele vaan pettävät kantajansa

Poskiontelot kiukuttelevat vastaan
ja henki ei kulje yhtään

On se flunssa kiva seuralainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eipä ole tuo flunssa kiva seuralainen.Tekee olon niin vetämättömäksi...

 

Käyttäjän kaikki runot