Ensisilmäys

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 

Miten joku voi saada
näin pyörälle pään?

Vaikket tehnyt
ees mitään

Istuit
ja olit vain

Silti jotenkin sekoitit
mun maailmain

Mielestäni pois katoat et
vaikka kuinka unohtaa tahtoisin

En uskonut koskaan sanovani näin

Lopultakin pakko uskoa rakkauteen ensi silmäyksellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot