Hetken onnellisuus

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 

Kuvittelin toisenlaista
ajattelin kaikkein parasta

En nähnyt puuta metsästä
en pisaraa merestä

Ajattelin kaiken olevan ihanaa
että kerrankin olisin onnellinen

Niin minä olinkin HETKEN

Sitten kaikki muuttui

Koetit viedä kaiken aikani
halusit omistaa minut

Pidit sydäntäni niin tiukasti otteessasi
että tapoit sen tunteen joka kyti sisälläni

Nyt et usko kuulemaasi
et tahdo päästää minua otteestasi

Tukahdutit pienet tunteeni

Usko minua
Kaikki on jo menetetty

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot