Kaipaus

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 

Olet ajatus ensimmäinen
kun aamulla herään
ja illalla viimeisenä
kuvasi miellessäin nään

Olet kaukana siellä
mutta sydämeni omistat vielä

Vaikka tuhannet kilometrit
väliimme jää
eivät ne rakkauttamme
pysty estämään

Tämä kuukausi vielä
kestää täytyy
jotta syliisi turvaisaan
matkani voi päättyy

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot