Rakkaus

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 

Kaadoit ikuisesti
kestävät suojamuurini

Mursit kiinni ruostuneet
lukot sydämeeni

Raivasit umpeutuneen tien

Keräsit matkalta sydämeni palaset
Ja liitit ne uudestaan yhteen

Sait minut taas tuntemaan

Opetit itkemään pahanolon pois
ja näyttämään ilon nauraen

Opetit minut taas
luottamaan ihmisiin

Sait uudestaan
rakastamaan elämää

ja sinua <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aa, miten samaistuttava on runosi. Voisin hyvin kirjoittaa jotain samankaltaista oman rakkauden syntymisestä. Kiitos näistä viboista! :)
☺️❣️
 

Käyttäjän kaikki runot