Mennyt

Runoilija 0cc960f96fe25455c3a97eb235615f2a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.9.2018 23:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Kaikkea sattuu, mutta elämä jatkuu. 
 

Aamuyön hämärässä
kesää edellistä miettimässä

Tämä syksyn kylmä ilma
syö kaiken lämmön sydämestä

Aamu auringon noustessa
katson sokaistuen sen loisteesta

Pakkasen puremaa luontoa
joka kimmeltää kuin tuhansien timanttien laakso

Tuoden lämpöä sielun sopukoihin
valaen sydämeen uskoa

Tulevasta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot