Ehkä punainen lanka (käsitöistä ja metsästämisestä)

Runoilija Stanzara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tullut tänne lähinnä kritiikkiä antamaan. Älä pelästy, jos kuulostan tylyltä - tarkoitan hyvää ja toivon jokaisen "murskakritiikin" saajan kehittyvän kirjoittajana.

Kirjoitan itsekin, tänne julkaisen siitä huolimatta kohtuullisen harvoin. Tuotantoani kotisivuillani ja http://stanzara.harhakuva.org/

"They call me bad, mad Caliban with manners dangerous to know."
 

Minä, joka kiivaasti vihaan käsitöitä,
neulon sinuun sointuvaa vaatetta
- ehkä joskus annat anteeksi rakkauteni
jota käsittelen yhtä kömpelösti kuin lankaakin
enkä tohdi toivoa että ottaisit sen vastaan

Toiveikkaana kuron tiheää verkkoa ympärillesi
ja säikyn itseäni kun huomaan -
säikyn sinua kun äkkiä oivallan -
Metsästän perimmäisiä merkityksiä nukutusnuoli valmiina enkä ymmärrä
(metsästän sinua)
Tämä kaikki on totta
eikä enempää voi mistään sanoa

Selite: 
Ruotikaa. Armotta. Mutta: perustelkaa. (Jälleen sivut tekevät tepposet rivitykselle: "ymmärrä" kuuluisi edellisen rivin jatkeeksi.)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot