Joka on hiljaa, huutaa

Runoilija Stanzara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tullut tänne lähinnä kritiikkiä antamaan. Älä pelästy, jos kuulostan tylyltä - tarkoitan hyvää ja toivon jokaisen "murskakritiikin" saajan kehittyvän kirjoittajana.

Kirjoitan itsekin, tänne julkaisen siitä huolimatta kohtuullisen harvoin. Tuotantoani kotisivuillani ja http://stanzara.harhakuva.org/

"They call me bad, mad Caliban with manners dangerous to know."
 

Öisen tuulen ajamien lehtien takana
väärään ikkunaan syttyy valo
joka voisi eksyttää tietänsä tuntemattoman kulkijan.
Minun vieraani eivät eksy
he tuntevat tien.

Minä en ole valaissut huonettani vierailua varten
en sinun, en kenenkään.
"En näe ketään", sanot;
Saattaa olla, että on liian pimeää
tai ehkä en todellakaan ole kukaan
- kartaltasi puuttuva piste.

Laske askeleet portilta ovelleni,
kolkuta neljästi, sovitusti, ennen kuin lasken sinut sisään
kolkuta niin kuin takoisit uutta elämää

ja jos tarkoitat sitä, jää.
Tee huoneestani koti, sytytä valo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot