Sisarelle

Runoilija Stanzara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tullut tänne lähinnä kritiikkiä antamaan. Älä pelästy, jos kuulostan tylyltä - tarkoitan hyvää ja toivon jokaisen "murskakritiikin" saajan kehittyvän kirjoittajana.

Kirjoitan itsekin, tänne julkaisen siitä huolimatta kohtuullisen harvoin. Tuotantoani kotisivuillani ja http://stanzara.harhakuva.org/

"They call me bad, mad Caliban with manners dangerous to know."
 

Kutsut itseäsi mummoksi jo
kaikennähneeksi, ilon & surun kehrääjäksi

Niistäkö langoista koko suvulle
muistosukat, surupukineet?

Katso nyt itseäsi katso
äläkä häpeä!

Sanat sellaisia että
ne tekee mieli juosta kiinni
kehystää, pitää omana

Kuka olet, sinä minulle rakas?
Lainatakseni epäsuorasti häntä, joka sanoi paremmin:
kuka olet, se ei ole toisten sinuun rakennettavissa
ei muiden tehtävissä
itse sinun tulee -
Sitäkö pelkäät?

Muistutan sinua, sisar:
ensin pitää olla nainen, kaikesta vapaa
Täytä siis rohkeasti viinillä tämä malja
piripintaan, ja
mieli on kasvain eläimen päässä
mieli on kasvain eläimen päässä
mieli on tehdä
etkä sille voi -

Selite: 
Kerran kirjoitin tällaisen ystävälle, sisarelle, joka sittemmin on päässyt etääntymään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot