Koko nainen

Runoilija Stanzara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tullut tänne lähinnä kritiikkiä antamaan. Älä pelästy, jos kuulostan tylyltä - tarkoitan hyvää ja toivon jokaisen "murskakritiikin" saajan kehittyvän kirjoittajana.

Kirjoitan itsekin, tänne julkaisen siitä huolimatta kohtuullisen harvoin. Tuotantoani kotisivuillani ja http://stanzara.harhakuva.org/

"They call me bad, mad Caliban with manners dangerous to know."
 

Olenko minä kutistunut sinulle
käynyt pelkäksi suuksi
lämpimiksi huuliksi

Olenko minä nainen jolla
pää jossa
suu joka
-

Selite: 
Tämä on valmis. Hiukan vanhempaa tuotantoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä... Oivaltavaa... Hyvä!

Ai minusta siihen olisi vounnut lisätä vielä jotain, tuntuu kuin se olisi keskeneräinen, mutta alku on ainakin hieno! :)

Ovelastihan tämä kulkee suu - huulet - suu - pääkin. Nimikin vielä. Lukijan mielikuvitus tekee loput (jos tekee).
Punateksti toimii vain tässä toisen runon kanssa nähtynä ja senkin punatekstin kanssa keskustellen.

uh!

tämä oli mielestäni täydellinen näytös siitä, miten kielikuvia ja sanakäänteitä käyttäen taidokkaasti, voi loput lauseesta nielaistakkin, ja kuin tarjottimella tuoda lukijalle omat mielikuvansa runosta.

hienotunteista ja karskia.
ehdottomasti suosikkeihini!

 

Käyttäjän kaikki runot